Електро-Захід Електро Захід Українська Русский English
There are no translations available.

16 травня в Києві відкрилася найбільша в СНД ХІІІ міжнародна виставка інженерного устаткування «Аква-Терм Київ 2011».

У Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі 700 компаній-учасників з 31 країни світу представляють усі новинки ринку систем опалення, кондиціонування, водопостачання, сантехніки та басейнів. У рамках колективних стендів підприємств з Німеччини, Італії, Польщі, Туреччини, Китаю та Литви пропонуються найсучасніші технічні рішення для ринку.

Учасники основного розділу виставки «Аква-Терм Київ 2011» представляють обладнання і технології для опалення, водопостачання та вентиляції.

У рамках виставки виділені спеціалізовані салони «Басейн Пул», «Кул Кліма» та «Еко Енерго». В експозиції «Басейн Пул» представлені басейни, сауни, спа та гідромасажні ванни. Салон «Кул Кліма 2011» презентує новітні технології та інноваційні рішення для кондиціонування повітря, вентиляції і холодопостачання в житловому будівництві і різних галузях промисловості. В розділі «Еко Енерго» особливу увагу приділено питанням енергозбереження та відновлювальних джерел енергії.

Виставка проходить 16-19 травня 2011р. у Міжнародному виставковому центрі.

Керівники "ДК Електро-Захід" відвідали виставку 18 травня 2011р., де провели ділові зустрічі з потенційними клієнтами і партнерами.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

You are here: Home